Zdařilá renovace staršího apartmánu v Tel Avivu v kombinaci netradičních barev dovolila plně vyniknout velkorysým dispozicím této bauhausové stavby z roku 1930. A kombinace, dřeva, bílé a petrolejové modré vypadá vskutku famózně!

Byt o celkové výměře 97 m2 doznal velkých změn, co se týče jeho dispozice. Zbytečné příčky byly odstraněny a byly nahrazeny transparentními prosklenými konstrukcemi, aby se tak víc otevřela celková dispozice. Architekti studia Amir Navon ve spolupráci s interiérovými designéry Litalem Ophires a Ilana Bronfen.

Pro designéry bylo nanejvýš důležité zachovat klasické detaily z minulosti budovy, přestože se snažili o vytvoření současného vzhledu bytu. Použitím pečlivě vybraných materiálů, jako je Carrarský mramor, bezpečnostní lité sklo, ocel a dřevěné podlahy v rastru rybích kostí, určují klasické kouzlo celého prostoru.

Architekti celý byt otevřeli a vytvořili tak velkorysý společenský obytný prostor, který komunikuje s balkonem, simulujícím přirozené propojení s přírodou. Díky velkorysému propojení interiéru s exteriérem, dostáváte v tomto bytě dojem neomezeného prostoru.

Poděkování a zdroj fotografií: Amir Navon

comments


Lifestyle
Author: Joey Hartl

Podpořte autora
Starší příspěvky:
Fazolové muffiny

"Muffiny z fazolí? A bude to dobré?" ptáte se nejspíš sami sebe. Odpověď zní: ANO. Věřte nám, že absenci mouky...

Dailystyle News

Zavřít