• Gastro  • Velikonoční brunch v restauraci ZEM slibuje chuťový zážitek plný barev, vůní a elegance

Velikonoční brunch v restauraci ZEM slibuje chuťový zážitek plný barev, vůní a elegance

Chcete letos oslavit Velikonoce jinak než tradičním mazancem u babičky? Vyrazte na velikonoční brunch do restaurace ZEM, který se uskuteční v neděli 20. dubna od 12:00 do 15:00 v luxusním prostředí hotelu Andaz Prague. Čeká vás nejen výjimečné menu inspirované jarem a velikonočními tradicemi, ale i uvolněná atmosféra, špičkový servis a designové prostředí v samém srdci Prahy.

Tradiční recepty v moderním kabátku

Sváteční à la carte menu připravil tým restaurace ZEM pod vedením šéfkuchaře Tima Wanlesse. Je postaveno na filozofii propojení české kuchyně, sezónních surovin a moderních gastronomických technik – výsledkem je sofistikovaný a přitom hravý zážitek, který oslavuje příchod jara.

„Chtěli jsme zachytit atmosféru Velikonoc prostřednictvím svěžích chutí a barev, které k jaru neodmyslitelně patří,“ říká Wanless. „Vše jsme připravili tak, aby to bylo hravé, ale zároveň sofistikované.“

Co vás čeká na talíři

Brunch nabídne elegantní jarní kombinace, které potěší jak milovníky klasiky, tak gurmány hledající nové chutě:

  • Vaječná terina s estragonovou majonézou, nakládanou cibulí a sušeným žloutkem
  • Špenátová polévka s bramborovým knedlíčkem, křepelčím vejcem a černým česnekem
  • Jarní kuřátko s kukuřicí a tymiánem
  • Jehněčí kolínko se smržem, bramborovým pavé a miso majonézou

A na sladký závěr?

  • Čokoládové hnízdo s malinami, růží, citronem a tonka fazolí
  • Pampelišková pěna s bílou čokoládou a višněmi

Vychutnejte si Velikonoce stylově

Cena brunche činí 1595 Kč na osobu, a zahrnuje neomezenou konzumaci prosecca, nealkoholických nápojů a piva. Ideální příležitost, jak si vychutnat sváteční neděli ve stylu – s rodinou, přáteli nebo třeba jako romantické jarní rande.

Rezervujte si své místo včas a zažijte Velikonoce jinak – s chutí, noblesou a nezapomenutelným zážitkem v restauraci ZEM.