Na okamžik v mír bohémství
Mírný podzimní vítr lechtal moje dlaně, já jsem rychle běžela po ulici a snila o horké voňavé kávě. Mou pozornost přitáhla kavárna s názvem La Boheme Café. A za okamžik jsem se opravdu dostala do říše divů.
Káva je jedním z nejoblíbenějších nápojů. Povzbudí, zahřeje a vytváří pouto mezi lidmi na schůzkách a přátelských posezeních. Ale jak chutnat kávu? Co je výběrová káva? Jak identifikovat klíčové chutě v kávě? Na tyto otázky odpověděl „Autor La Boheme“,Charles Fleer, ktěrý už více než 12 let věnuje svůj čas zlepšováním kvality kávy na celém světě a usiluje o integritu kávového průmyslu, jeho politiky a transparentnosti. Charles cestuje více než 4 měsíce v roce mezi Afrikou, Střední a Jižní Amerikou a je jedním ze členů poroty v kávových soutěžích mezi jednotlivými farmáři, vytváří tímto způsobem síť přímého obchodu mezi farmářem a obchodníkem a vše nakonec prezentuje konečnému zákazníkovi. Freel je skutečný otec své „bohemské rodiny“. Po každém cestování, on spěchá do kavárny s maličkými dárky pro svůj semknutý kolektiv a dělí se o dojmy za kávou. Tyto momenty naplňují tým La Boheme Café po okraj energií i inspirací, to může každý návštěvník pocítit na sobě.
Co se opravdu skrývá za dveřmi La Boheme Café? Letecká knihovna, kde hodiny stojí, kde jsou jen vy i bezkonkurenční chuť v šálku, která vás donutí se usmát a umožní prozkoumat svět kávy. Muzeum, kde estetické cítění každého hosta uhasí žízeň. Showroom, kde každý zákazník najde něco výjimečného do svého kuchyňského prostředí. Svět, kde Vaše kofeinová duše dosáhne nirvány a zažije espresso jinak! Vitejte v La Boheme Café!