Namíchejte si svěží Cinzano drinky, které zvládne opravdu každý
Přemýšlíte nebo nevíte, čím si přiťuknete ve slavnostní chvíli? Máme pro vás skvělý tip na přípitek, který si zamiluje opravdu každý. Jednoznačným favoritem, který nemůže chybět na stole, je italský aperitiv Cinzano.
Klasika Cinzano Bianco potěší vaše chuťové pohárky mixem chutí ovoce s nádechem vanilky a skořice. Pro ty, kteří si rádi vychutnávají sladké chutě, doporučujeme míchaný nápoj Cinzano Rosé. Moderní provedení tradičního aperitivu dodá slavnostní příležitosti nový rozměr. Jeho příprava je navíc jednoduchá a rychlá.
Cinzano Bianco těší naše chuťové pohárky už od roku 1757, kdy bratři Giovanni Giacomo a Carlo Stefano poprvé smíchali kvalitní italské víno, alkohol, cukr a bohatou směs bylinek. Okamžitě si ihned našel své obdivovatele po celé Itálii a pil ho dokonce i slavný Giacomo Casanova. Oblíbený byl také u savojského dvora, pro který byli bratři jmenováni dodavateli specialit. Dnešní bílý vermut má sladkou chuť a voní po skořici a vanilce. U slavnostního stolu si Cinzano za ta léta vysloužilo čestné místo.
Jak si si připravit klasický Cinzano Bianco drink?
Do sklenice s cukrovou krustou Cinzano nalijeme a ozdobíme plátkem citrónu. Cin Cin!
Cinzano si za více než 260 let vysloužilo čestné místo u stolu a skvěle se chodí ke každé oslavě. Také si pamatujete, jak jste potají usrkávali ze sklenic vašich babiček? Italské Cinzano ale přichází v úplně novém kabátu, a to jako míchané drinky, jejichž příprava je velice jednoduchá.
Jak si připravit svěží Cinzano Rosé drink?
Do sklenice naplněné kostkami ledu přidáme 1 díl Cinzano Bianco, 2 díly Rosé Tonic water a hrst vašeho oblíbeného ovoce (lesní plody).
Oba nápoje ke slavnostní příležitosti přinesou špetku elegance a lahodné chuti. Čas strávený s nejbližšími bude o to hezčí. Cin Cin!
Zdroj fotografií: Cinzano Česká republika